Terminen drar igång och såklart kommer även UF vara med på mottagningsaktiviteter och synas ute bland alla nya och gamla studenter. Snart kommer information om var du kan träffa oss! Självklart drar snart föreläsningar och filmklubb igång som vanligt, så håll utkik på hemsidan och Facebook!

Vill du engagera dig aktivt i år? Titta in här!
Inte betalat medlemsavgift för i höst eller ny medlem? Kom till oss på någon av våra aktiviteter eller klicka här!

This years semester is about to start, and of course you will find UF out mingling with new and old students. You will soon find information about where to find us. Lectures and Film Club is about to start soon, so keep your eyes open at our website and on Facebook, more information is coming soon!

Do you want to take part of the work of one of our sections? Click here
Do you want to pay autumns membership fee? Visit us at any lecture or click here