den 17-19:e maj anordnar Utrikespolitiska föreningen Göteborg en studieresa till Stockholm. Under dessa dagar kommer vi bland annatatt besöka Utrikesdepartementent, Utrikespolitiska institutet och träffa UF- Södertörn. Vi ser fram emot två dagar av nya kunskaper, erfarenheter och inspirerande möten.

UF Göteborg is planning a trip to Stockholm for some study visits.  Unfortunately the visits will be in Swedish.

Preliminärt schema (med reservation för ändringar)

Onsdagen den 18 maj:

Studiebesök på UD – Om politik för global utveckling och UD:s samarbete med FN.  Information om och från Diplomatprogrammet samt praktikanter, som berättar om sina erfarenheter och svarar på frågor.

Studiebesök Ui – Presentation av Utrikespolitiska institutet och sedan kommer vi förhoppningsvis att delta i ett seminarium om utvecklingen i Finland efter valet.

Social aktivitet tillsammans med UF Södertörn på onsdagskvällen är i planeringsstadiet.

Torsdagen den 19 maj:

Torsdagens studiebesök presenteras längre fram.

Resa (obligatorisk):Troligtvis tåg upp på tisdagen den 17:e maj på
eftermiddagen och Bus4you hem på torsdag kväll. Vi är åter i Göteborg runt klockan 23.00. Pris, ca. 500 kr.

Boende(frivilligt): Boendet betalas separat, denna kostnad tillkommer alltså utöver de obligatoriska 500 kr för resan. Information om boendet kommer längre fram för de som anmäler intresse för detta. Det är viktigt att Du i din anmälan inkluderar ifall du ordnar
eget boende!

Anmälan är bindande och skickas till:
evenemang@utrikespolitiskaforeningen.se. Märk mejlet ANMÄLAN STOCKHOLM och skriv namn + telefonnummer + boendealternativ. Meddela även gärna ifall du inte är student, viktigt med tanke på bokning av framför allt tåget. Information om inbetalning till UF kommer i bekräftelsemejlet som skickas ut på fredag eftermiddag/kväll. Anmälan öppnar på fredag den 6 maj kl 12:00 och stänger samma dag kl 16:00.

Det finns 20 platser och det är först till kvarn som gäller! Väl mött!