Även om det är paus i UF-aktiviteterna under sommaren söker vi för fullt efter en PR-ansvarig som kan ta på sig detta förtroendeuppdrag under hösten.

Är du social och utåtriktad eller grym på formgivning av affischer eller vet exakt hur du ska få 200 pers att komma till vår nästa föreläsning eller har du andra kvalitéer som du tror att vi behöver i vår PR-sektion? Då är du personen vi söker!!

PR-sektionen i UF Göteborg har hand om all information rörande organisationen och våra aktiviteter. Som ansvarig i sektionen leder du sektionen och delegerar uppgifterna i sektionen och sitter även med i vår styrelse som har möte varannan vecka. Det ger ovärderliga erfarenheter i ledarskap och informationsarbete, och är dessutom superskoj! Uppdraget kommer att delas med en till ansvarig och löper under höstterminen 2011. Som aptitretare inför hösten kan vi avslöja att ett antal riktigt stora namn är på gång (som ska marknadsföras), vi kommer satsa på att många nya studenter vill bli medlemmar (som ju PR är så bra på) och vi kommer att delta i både Forum Syd och Global Forum (som såklart även PR har möjlighet att vara en del av).

Har du frågor om posten kan du antingen höra av dig till:

ordforande@utrikespolitiskaforeningen.se
pr@utrikespolitiskaforeningen.se

Lockar detta?
Nominera då dig själv eller någon i din närhet som du anser är en lämplig kandidat genom att skicka ett mejl med en kort motivation till varför just du/den du vill nominera är lämpligt till:

ordforande@utrikespolitiskaforeningen.se. OBS! Nomineringsstopp är 30:e
juni.

GLAD SOMMAR och vi ses i höst!