Här kan du se några av höstens föreläsningar. Om inte annat anges gäller som vanligt
kl 17.30 - 19 i Sappören, Sprängkullsgatan 25. Mer info kommer vartefter, men nu vet ni vilka tider ni ska boka in i kalendern!

15 September: Emilia från Nätverket mot trafficking
20 September 17.00: Infokväll- engagera dig i UF
22 September 17.30- Cecilia Uddén - Utrikeskorrespondent på Sveriges Radio - Om den arabiska våren
29 September: Besök från Brasilien - Ursprungsbefolkningen i Amazonas, om hur de påverkas av planerade dammbyggen
13 okt: Tryggve Ahlman på Sveriges redareförening - Om Piraterna utanför Somalias kust
10 november- Bistånd, Ikea eller landgrabbing - Var finns hoppet för Afrika? Andreas Bergh- Professor på Lunds Universitet
14 november - Lunchföreläsning med Jonas Sjösted (v) om Västsahara. OBS! kl 12.15-13.30 (Vi bjuder på lunchmacka!)
21 nov: Global Forum
24 Nov Global Week