När? Torsdag 28 Februari, kl 17:30
Var? Hörsal Sappören, Sprängkullsgatan 25

Filmen och föreläsningen "Det som tillhör oss" handlar om Awa-folket som bor på gränsen mellan Ecuador och Colombia. Idag lever Awa-folket under extrem press från illegala timmer och gruvbolag som vill in i deras territorie samtidigt som det pågår ett krig mellan FARC gerillan
och den revolutionära gruppen ELN samt colombiansk militär.

Mitt i detta söker dem fortsätta föra det liv de alltid gjort. Hur ska det gå?

Bo Johansson, Jordens Vänners projektkoordinatör berättar om situationen och vad man kan göra för att stötta dem.

Awa-folkets territorie ingår i Jordens Vänners projektområden i LatinAmerika.

Facebook-event hittar du här.